Informatie voor paardeneigenaren

Voor paardeneigenarenHerken je een van de volgende problemen?

-Mijn paard is stijf
-Mijn paard wil niet recht worden
-Mijn paard houdt zich aan een kant vast
-Mijn paard is kreupel geweest maar loopt nu nog net niet helemaal lekker
-Mijn paard voelt net niet fijn aan tijdens het rijden
-Mijn paard herstelt van een blessure

Een behandeling volledig afgestemd op jouw paard biedt uitkomst!

Klachten zoals hierboven beschreven kom ik in de praktijk vaak tegen. Ook zonder dat er een duidelijke (veterinaire) oorzaak wordt gevonden of dat er wel een diagnose is gevonden maar het paard in de rest van zijn lijf nog teveel beperkingen heeft of blijft houden. Door twee verschillende chiropractie opleidingen (focusontheequinespine.com en backbone-academy.com) te combineren met mijn ervaring als allround paardendierenarts kan ik een groot deel van bovenstaande problemen oplossen. Hierbij gebruik ik vaak dryneedling en taping als aanvulling. Meestal krijg ik een paard met mijn behandelingen weer aan het functioneren, soms zelfs zonder dat er een exacte veterinaire diagnose is gesteld.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, tarieven of het maken van een afspraak.