Informatie voor dierenartsen

Wel een (mobiele) röntgen maar geen mobiele echo in de praktijk? Ondersteuning bij het maken en interpreteren van echo’s? Behoefte aan een sparring partner voor complexe patiënten? Op zoek naar een extra paardendierenarts in drukke tijden of voor vervanging? Graag samenwerken met een dierenarts voor ondersteunende therapieën zoals chiropractie?

Jantine Busscher Erkend PaardenartsMet DierenartsPaard heb ik mij naast allround paardengeneeskunde nader toegelegd op echografie en chiropractie. Ik heb een passie voor echografie omdat het non-invasief is, veel anatomische kennis vraagt en vaak helpt om de puzzel van complexe problemen op te lossen.

Voordat ik in 2014 DierenartsPaard gestart ben heb ik zeven jaar in loondienst gewerkt bij gerenommeerde paardenpraktijken. In mijn tijd in loondienst deed ik vrijwel alle echografische onderzoeken van orthopedische patienten en heb ik alle acht modules van de ISELP (iselp.org) gevolgd. In 2012 ben ik gestart met de opleiding FES (focusontheequinespine.com) om paarden met blessures beter te kunnen helpen met revalideren. Deze totale lichaamsbenadering heeft ook voor mijn kreupelheidsonderzoeken zeer veel betekend. In 2014 ben ik gecertificeerd dryneedling therapeut en vet rehab tape practioner geworden en in 2015 heb ik de BackBone-Academy en IVCA-certificering behaald. In 2016 heb ik de opleiding voedingsconsulent paard van Bonpard (bonpard.nl) afgerond.

Ik beschik over een mobiel echo-apparaat waarmee naast pezen en gewrichten ook hals, rug en SI-gewrichten in beeld gebracht kunnen worden. Daarnaast is mijn auto volledig ingericht voor alle eerstelijns werkzaamheden.

Het werken als freelancer bevalt mij erg goed omdat ik op deze manier toch collega’s heb om mee samen te werken en om van elkaar te leren.

Verder kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak en de mogelijkheden.

Referenties

DierenartsPaard werkt regelmatig samen met de volgende parktijken:

-DAC Heerlen
-Dierenkliniek de Piekenhoef
-DAP VUG BV
-De Klomp dierenartsen
-Hipposan
-Gelre dierenartsen
-Vet your service