Diensten

DierenartsPaard biedt veterinaire totaalzorg voor jouw paard of pony direct bij jou aan huis of op stal door erkend paardendierenarts, BackBone-Academy en IVCA-gecertificeerd chiropractor en tevens voedingsconsulent paard drs. Jantine Busscher. Ook is DierenartsPaard voor dierenartspraktijken en paardenklinieken op interim basis beschikbaar.

Ik beschik over een auto met hierin alle benodigde medicijnen en materialen voor de eerstelijns paardengeneeskunde. Daarnaast heb ik ook een modern mobiel echo-apparaat waarmee niet alleen pezen en gewrichten in beeld kunnen worden gebracht maar ook de wervelkolom.

Diensten

Naast de reguliere geneeskunde, verzorging en keuring van paarden heb ik mij toegelegd op het behandelen of voorkomen van blessures en het optimaliseren van de prestaties van het paard. Klik op een van onderstaande diensten voor meer informatie over de echografie, chiropractie, dryneedling en taping behandelingen die ik uitvoer of mijn freelance inzetbaarheid.

Daarnaast kunt u bij DierenartsPaard ook terecht voor voedingsadviezen, vaccinaties en het ontwormen van uw paard.

Verzorgingsgebied

Vanuit Huissen bij Arnhem rijd ik visites in heel Gelderland, Utrecht, Brabant en Limburg.

Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt op maandag t/m vrijdag vanaf 08.00 uur tot 18.00 uur. In overleg is dit ook ‘s avonds of in het weekend mogelijk.

Wilt je weten of ik ook bij jou kan langskomen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie, tarieven of het maken van een afspraak.